КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ

От 2012 год. фирма Ай Софт ООД гр. Перник специализира в дистрибуцията на реновирана маркова техника втора употреба за България. Наличието на собствена сервизна и складова база ни позволява да тестваме цялостно техниката, която внасяме и дистрибутираме. Фирмата разполага и с голям брой доставчици, с което може да гарантира винаги високото качество и надеждност на техниката, която предлага на своите клиенти.

Във фирмения магазин можете да откриете реновирани компютри, лаптопи, монитори, принтери, както и компоненти за тях на марките ACER, DELL, HP, FUJITSU, TOSHIBA, LENOVO, SAMSUNG, ViewSonic и др.

Ай Софт ООД предоставя висококачествени ИТ продукти от водещи производители, като се занимава и с продажба на нови компютърни компоненти и асемблиране на компютърни системи, продажба на приложен софтуер, предлага цялостни решения в областта на ИТ оборудването, изграждането на мрежова инфраструктура, информационни системи, сервиз и поддръжка.

Гамата на компютърните системи обхваща всички класове от нисък до висок, което гарантира допълнителна гъвкавост при удовлетворяване на клиентските нужди.

Фирма Ай Софт ООД акцентира и върху SOHO пазара, предлагайки широка гама от компютърни системи и аксесоари, удовлетворявайки нуждите на малкия бизнес и предоставяйки им качествени и навременни услуги.

Освен дистрибуция на признати и установени марки на нашия пазар като Intel, AMD, IBM, Western Digital, Seagate, Gigabyte, ACER, Fujitsu, TOSHIBA, Samsung, Philips, Canon, HP, Brother, Panasonic, HITACHI, EPSON, XEROX, LEXMARK, и др., компанията предлага и продукти на брандове като Kingmax, Zalman, Thermaltake, Spire, Artronic и JNC.